CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 3,00/5

type type Borrel
time time 15
people people 3
Met arrow
Râpé de la Mer
Vous avez aimé la recette

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ingrediënten

  • 180g Râpé de la Mer
  • 18 sneetjes casinobrood
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel volvette crème fraîche
  • 1 avocado
  • 2 stevige tomaten
  • 1 rode ui
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • Zout

Bereiding

Schil de ui en snijd hem in dunne ringen.
Schil de avocado en snijd hem in plakjes.
Snij de tomaten in dunne plakjes.

Meng de Râpé de la mer, de mayonaise, de crème fraîche, de kerrie en voeg er een beetje zout aan toe. Rooster het casinobrood.

Verdeel de helft van de gekruide Râpé over 6 sneetjes, voeg 1 uienring toe en 2 plakjes tomaat.

Leg daarop een sneetje geroosterd brood, verdeeld de rest van de gekruide râpé erover, 1 uienring en de plakjes avocado. Eindig met een sneetje brood.

Snijd de clubsandwiches diagonaal door, dien op met een kleine salade.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 3,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 1,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Zeekoe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Glaasjes met Râpé de la Mer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken