Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 1,00/5

type type Borrel
time time 18
people people 4
Met arrow
Tranches de la Mer
Vous avez aimé la recette

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ingrediënten

  • 12 Tranche de la Mer Coraya
  • 250g kwark
  • Rasp van een 1/2 citroen
  • 6 theelepels zwarte-olijventapenade
  • 50g pijnboompitten
  • rucola
  • 1 bosje bieslook
  • Vinaigrette
  • Peper en zout

Bereiding

Rooster de pijnboompitten droog 2 tot 3 min in een hete koekenpan. Roer regelmatig om te voorkomen dat ze verbranden.

Hak de bieslook fijn.

Meng in een kom de kwark, de citroenrasp en de bieslook, voeg peper en zout toe en zet weg.

Smeer op elke Tranche de la Mer een theelepel zwarte-olijventapenade en daarna 20 g kwark. Leg daarop enkele blaadjes rucola en een paar pijnboompitjes.
Rol de Tranche de la Mer voorzichtig op.

Serveer per persoon 3 rolletjes Tranche de la Mer op een bedje van met vinaigrette besprenkelde rucola.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 3,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 1,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Zeekoe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Glaasjes met Râpé de la Mer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken