SPIESJE MET CORAYA SUPREMES CRABE GEMARINEERD IN KORIANDER

SPIESJE MET CORAYA SUPREMES CRABE GEMARINEERD IN KORIANDER

SPIESJE MET CORAYA SUPREMES CRABE GEMARINEERD IN KORIANDER
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 10
people people 4
Met arrow
Coraya Suprêmes frisse smaak van krab
Vous avez aimé la recette

SPIESJE MET CORAYA SUPREMES CRABE GEMARINEERD IN KORIANDER

SPIESJE MET CORAYA SUPREMES CRABE GEMARINEERD IN KORIANDER
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ingrediënten

  • 8 Coraya Suprêmes
  • 1 limoen
  • 1 bosje verse koriander
  • 1 rode peper
  • 1 kafferlimoen
  • 1 scheutje olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

Pureer de van blad ontdane en gewassen koriander met de helft van het citroensap.

Snijd de peper heel fijn en rasp ongeveer 1/4 theelepel van de kafferlimoen.

Meng de twee bereidingen om er een marinade van te maken.

Voeg peper en een scheutje olijfolie toe.

Laat de Coraya Suprêmes crabe 2 tot 3 uur op een koele plek rusten in deze marinade, zodat de aroma's zich kunnen ontwikkelen.

Rijg de Coraya Suprêmes crabe op spiezen en leg ze op het rooster van uw oven, en rooster ze licht, enkele seconden aan elke kant.

Opdienen met een kwart limoen.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

SPIESJE MET CORAYA SUPREMES CRABE GEMARINEERD IN KORIANDER

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

ZOMERCOCKTAIL MET CORAYA SUPREMES CRABE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 5,00/5

Het recept bekijken