ZOMERCOCKTAIL MET CORAYA SUPREMES CRABE

ZOMERCOCKTAIL MET CORAYA SUPREMES CRABE

ZOMERCOCKTAIL MET CORAYA SUPREMES CRABE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 5,00/5

type type Borrel
time time 10
people people 4
Met arrow
Coraya Suprêmes frisse smaak van krab
Vous avez aimé la recette

ZOMERCOCKTAIL MET CORAYA SUPREMES CRABE

ZOMERCOCKTAIL MET CORAYA SUPREMES CRABE
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ingrediënten

  • 8 Coraya Suprêmes
  • 1 goed rijpe avocado
  • 4 eetlepels volvette crème fraîche
  • 2 roze pompelmoezen
  • Sap van een 1/2 limoen
  • Enkele aalbessen of granaatappelpitjes (afhankelijk van het seizoen)
  • Peper en zout

Bereiding

Schil de pompelmoes en verwijder alle velletjes. Zet weg.

Leg een paar plakjes avocado weg voor de decoratie en besprenkel deze met citroensap. Doe de rest van het vruchtvlees, de crème fraîche en het limoensap in een kom.
Pureer het tot een fijne puree.
Doe deze in een kom.
Voeg peper en zout toe.

Schep de avocadocrème op de bodem van 4 coupes, daarop de partjes pompelmoes, de apart gehouden plakjes avocado, de Coraya Suprêmes en de aalbessen.
Dien meteen op.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

SPIESJE MET CORAYA SUPREMES CRABE GEMARINEERD IN KORIANDER

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

ZOMERCOCKTAIL MET CORAYA SUPREMES CRABE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Cijfer 5,00/5

Het recept bekijken