Onze beloften

Milieu, kwaliteit en innovatie: Wij willen u elke dag tevreden stellen.

Milieu :

Programma voor energiebesparing

Sinds 2013 hebben wij allerlei acties uitgevoerd om ons verbruik van water, gas en elektriciteit aanzienlijk terug te dringen, met als doelstelling een vermindering van 15% voor 2017!
Project om te besparen op verpakkingen
Concrete acties ondernomen om de hoeveelheid en het gewicht van de gebruikte verpakkingen te verminderen.
2013 : Besparing van 240.000 m² verpakkingen, wat neerkomt op 16 ton minder plastic.
2015 : Optimalisatie van onze verpakkingsdozen, met een besparing van 31 ton karton. Weglating van alle lak en inkten uit onze dozen.
2016 : Verlaging van het gewicht van onze kartonnen bakjes (48 ton minder gebruikt) en de dikte van onze plastic folies (27 ton plastic minder gebruikt).

En we zullen ons blijven inspannen!

Kwaliteit:

Kwaliteit onder controle

De grondstoffen die wij gebruiken, worden direct na aankomst bij ons productiebedrijf in Carentan in Normandië, Frankrijk, systematisch gecontroleerd. Ze ondergaan een aantal controles: smaaktesten, visuele controles en bacteriologische analyses. Aan de kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken, doen wij geen concessies. Jaarlijks vinden er meer dan 50.000 controles plaats.

Innovatie:

Innovatie om steeds opnieuw plezier te bezorgen

Vanaf ons eerste recept voor surimi in 1988 heeft ons enthousiasme voor innovatie ons steeds gebracht tot de creatie van nieuwe soorten surimi, tot plezier van iedereen. Of het nu gaat om de karakteristieke Petits Coraya of de Batonnets Saveur Coraya, we hebben steeds geprobeerd om iets nieuws te bedenken.