Bâtonnets l’Orginial – Dips erwten-munt / radijs-tzatziki

Bâtonnets l’Orginial – Dips erwten-munt / radijs-tzatziki

Bâtonnets l’Orginial – Dips erwten-munt / radijs-tzatziki
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 35
people people 4
Met arrow
Bâtonnets l’Original x12
Vous avez aimé la recette

Bâtonnets l’Orginial – Dips erwten-munt / radijs-tzatziki

Bâtonnets l’Orginial – Dips erwten-munt / radijs-tzatziki
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 16 Bâtonnets l'Original Coraya
  • 100g kwark
  • 1 teen knoflook
  • Een beetje citroensap
  • 6 grote roze radijzen
  • 100g erwtjes
  • 5 à 10cl vloeibare room
  • 1 eetlepel fijngehakte munt
  • Peper en zout

Bereiding

Was de radijzen en snijd ze heel fijn.

Hak het teentje knoflook en meng dit met de radijs en de kwark.
Kruid dit met peper en zout en een scheutje citroensap.

Zet koud weg.

Breng in een pan gezouten water aan de kook en kook de erwtjes daarin 5 min.

Giet af en laat ze het helemaal afkoelen.

Doe de erwtjes, 5 cl vloeibare room en de munt in een kom.

Begin te pureren en voeg zo nodig nog een beetje vloeibare room toe zodat een gladde crème ontstaat.

Voeg zout en peper toe.

Dien deze sauzen op bij de Bâtonnets l'Original Coraya.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Clafoutis met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken