Cake met Bâtonnets l’Original, olijven en basilicum

Cake met Bâtonnets l’Original, olijven en basilicum

Cake met Bâtonnets l’Original, olijven en basilicum
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 65
people people 4
Met arrow
Bâtonnets l’Original x12
Vous avez aimé la recette

Cake met Bâtonnets l’Original, olijven en basilicum

Cake met Bâtonnets l’Original, olijven en basilicum
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 180g bloem
  • 3 eieren
  • 2cl olijfolie
  • 10cl melk
  • 1 zakje bakpoeder
  • 15 zwarte olijven
  • 2 flinke eetlepels fijngehakte basilicum
  • 12 Bâtonnets l'Original Coraya
  • Zout

Bereiding

Doe de bloem en het bakpoeder in een kom

Voeg de eieren en de olie toe.
Begin te kloppen met een garde en schenk er geleidelijk de melk bij om te voorkomen dat er klontjes ontstaan.

Voeg een snufje zout toe aan het deeg, de in blokjes gesneden zwarte olijven en de basilicum.
Meng dit.

Doe 1/3 van het deeg in een cakevorm.

Leg er in de lengte 6 Bâtonnets l'Original Coraya op.

Voeg het tweede deel van het deeg toe, leg daarop de 6 laatste Bâtonnets Saveur en bedek dit met de rest van het deeg.

Verwarm de oven voor tot 180 °C en bak 45 minuten.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken