Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

type type Borrel
time time 55
people people 4
Met arrow
Bâtonnets l’Original x12
Vous avez aimé la recette

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 180g Coraya Surimi sticks (12 sticks)
  • 300g eieren (6 eieren)
  • 300g kerstomaatjes
  • 200gr ricotta
  • 100g vloeibare room (10cl)
  • 30g bieslook
  • 15g gedroogde dragon
  • Peper

Bereiding

Snijd de Coraya surimi sticks in vieren. Was de kerstomaatjes en snijd ze in vieren.
Doe de eieren in een kom en klop ze met een vork of garde.

Doe de ricotta, de vloeibare room, de bieslook en de dragon erbij.
Meng dit met een garde zodat er een mooi homogene massa ontstaat.
Voeg peper en zout toe.
Verdeel de Coraya surimi sticks en de kerstomaatjes daarover.
Duw deze zachtjes in de crème.
Doe deze crème in een cakevorm

Verwarm de oven voor tot 180 °C en bak 45 min.
Laat ze helemaal afkoelen voordat u ze uit de vorm haalt.

Nutris-score B & eiwitrijk recept

Gemiddelde voedingswaarden voor 1 portie (387,7 g): Energiewaarde: 317,4 Kcal ; 1326,7 kJ, Vetten: 19,4 g waarvanverzadigde vetzuren: 8,7 g; Koolhydraten: 13,8 g waarvan suikers 8,7 g; Eiwitten: 20,6 g; Voedingsvezels: 3,0 g; Zout: 1,2 g.

Gemiddelde voedingswaarden voor 100 g: Energiewaarde: 81,9 Kcal; 342,2 kJ ; Vetten: 5,0 g waarvanverzadigde vetzuren: 2,2 g; Koolhydraten: 3,6 g waarvan suikers: 2,2 g; Eiwitten: 5,3 g; Voedingsvezels: 0,8 g ; Sel : 0,3

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken