Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 20
people people 5
Met arrow
Petits Coraya Mayonaisesaus
Vous avez aimé la recette

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • Voor 20 porties
  • Voor de saus:
  • 200g tomatencoulis
  • 1 rode paprika op olie (afdeling conserven in de supermarkt)
  • Voor de staafjes:
  • 20 Petits Coraya
  • 30g zachte of sterke chorizo (naar smaak)

Bereiding

De saus:
Schenk de tomatencoulis in de kom van de keukenmachine. Voeg daaraan de uitgelekte en in stukjes gesneden paprika toe. Pureer dit tot een volkomen homogene massa en zet weg in de koelkast.

Gepaneerde staafjes:
Snijd de chorizo in stukjes en doe deze samen met het paneermeel in de kom van de keukenmachine en maal dit tot een fijne, homogene paneer. Doe dit in een kom. Doe de bloem in een tweede kom en in een derde kom het schuimig geklopte ei. Haal de Petits Coraya een voor een door de bloem, dan door het ei en daarna door de chorizopaneer.
Verhit in een koekenpan een beetje vet en doe de gepaneerde staafjes daarin. Bak ze op middelhoog vuur goudbruin en keer ze om om het af te maken. Leg de staafjes op keukenpapier om het overtollige vet op te vangen en dien meteen op met de saus.
Suggestie:
Voor een zoetzure saus kunt u een beetje Worcestersaus toevoegen (in het internationale schap in de supermarkt)!

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken