GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 15
people people 4
Met arrow
Bâtonnets l’Original x12
Vous avez aimé la recette

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • Voor de glaasjes:
  • 12 Bâtonnets Saveur Coraya
  • 4 blaadjes sla
  • 2 tomaten
  • 1/2 Chavroux
  • 10 vloeibare volvette room
  • Witte balsamicoazijn
  • Peper en zout
  • Voor de spiesjes:
  • 2 Bâtonnets l'Original Coraya
  • 1/2 Chavroux

Bereiding

Snijd de sla fijn en verdeel deze over de bodem van de glaasjes. Snijd de tomaten in blokjes en leg ze op het slabedje. Doe hetzelfde met de surimistaafjes.

Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met peper en zout en verdeel dit over de glaasjes.

Klop de Chavroux en de vloeibare room samen op tot een goed stijve slagroom. Spuit deze met een spuitzak in de glaasjes.

Maak van de Chavroux 4 bolletjes en rol deze door het maanzaad.
Snijd de surimistaafjes in drieën.
Prik deze op de stokjes en leg deze ter decoratie op de glaasjes.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken