Glaasjes met Râpé de la Mer

Glaasjes met Râpé de la Mer

Glaasjes met Râpé de la Mer
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 30
people people 4
Met arrow
Râpé de la Mer
Vous avez aimé la recette

Glaasjes met Râpé de la Mer

Glaasjes met Râpé de la Mer
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 4 belles c à s de Râpé de la mer
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel volvette crème fraîche
  • 200g de faisselle
  • tabasco
  • 12 cocktailtomaatjes
  • Een beetje fijngehakte peterselie
  • Zout, Espelette-peper

Bereiding

Doe het vruchtvlees van de avocado in een Prak het met een vork tot een puree.kom en voeg daaraan het sap van de halve limoen toe, de crème fraîche, peper en zout. Prak het met een vork tot een puree.

Verdeel het over vier glaasjes. Meng de faisselle met tabasco (naar smaak) en verdeel deze over de glaasjes, op de guacamole.

Snijd de tomaten in blokjes en leg deze in de glaasjes. Voeg tot slot de Râpé de la mer toe en besprenkel met citroensap. Bestrooi met een beetje Espelette-peper en een beetje peterselie. Hak de kruiden fijn en doe ze in een kom. Voeg de mayonaise, de augurken en de kappertjes toe. Voeg peper toe en meng dit.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)

Cijfer 3,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,33 out of 5)

Cijfer 2,33/5

Het recept bekijken
Borrel

Zeekoe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Glaasjes met Râpé de la Mer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken