Lolly’s met mozzarella, pesto en Coraya

Lolly’s met mozzarella, pesto en Coraya

Lolly’s met mozzarella, pesto en Coraya
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 20
people people 4
Met arrow
Bâtonnets l’Original x12
Vous avez aimé la recette

Lolly’s met mozzarella, pesto en Coraya

Lolly’s met mozzarella, pesto en Coraya
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 20 bolletjes mozzarella
  • 1 pot basilicumpesto
  • 3 Bâtonnets Saveur Coraya
  • Een beetje fijngehakte bieslook
  • Peper
  • 20 houten stokjes

Bereiding

Snijd de Bâtonnets Saveur in plakjes zodat u er 20 krijgt.

Snijd de bolletjes mozzarella doormidden.

Smeer op de helft van de bolletjes een beetje pesto.

Doe er een plakje Coraya op en sluit af met de mozzarella.

Prik de lolly op de houten stokjes.

Strooi er een beetje bieslook en peper over.

Zet de lolly's rechtop in een met suiker gevulde pot.

Zet koud weg tot u het gaat opdienen of dien meteen op.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken