SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 15
people people 5
Met arrow
Petits Coraya Mayonaisesaus
Vous avez aimé la recette

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 9 ministaafjes Petits Coraya
  • 1 courgette
  • 1 ei
  • Zout
  • Gemalen peper
  • Een paar blaadjes platte peterselie
  • Voor het bakken
  • 2 theelepels honing
  • 1 theelepel sesam
  • 3 theelepels olijfolie

Bereiding

Was de courgette en snijd deze ongeschild in blokjes.

Doe een scheutje olijfolie in de pan en voeg de blokjes courgette eraan toe.

Laat ze 3 tot 4 min bakken tot ze licht kleuren.
Zet ze weg in een kom en laat ze afkoelen.
Breek ondertussen het ei boven een kom.

Snijd de ministaafjes Petits Coraya in blokjes en doe deze in de kom, samen met de afgekoelde blokjes courgette.

Voeg daaraan de fijngesneden peterselie, peper en zout naar wens toe en roer voorzichtig.
Snijd de brickvelletjes in tweeën.

Vouw de ronde rand naar het midden om een strook te vormen.
Schep een beetje van het mengsel op de onderkant van een strook en vouw volgens het schema.

Meng de honing, olijfolie en de sesam. Doe dit in een pan en bak ze op middelhoog vuur ongeveer 3 min per kant.

Warm opeten.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken