Soepstengels met stukjes Coraya

Soepstengels met stukjes Coraya

Soepstengels met stukjes Coraya
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 25
people people 4
Met arrow
Bâtonnets l’Original x12
Vous avez aimé la recette

Soepstengels met stukjes Coraya

Soepstengels met stukjes Coraya
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 135g Coraya Surimi Sticks
  • 300g Bâtonnets Saveur Coraya
  • 250g soepstengels (supermarkt of bakker)
  • 240g petit-suisses
  • 200g komkommer
  • 200g radijs
  • 100g rode ui (1 eenheid)
  • 10g mosterd

Bereiding

Snipper de 1/2 ui heel fijn. Meng de petit-suisses, de ui en de mosterd en zet koud weg.

Vouw de Coraya surimi sticks open en leg ze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de oven voor tot 180 °C, op circulatiestand, en bak ze 10 tot 15 min om de Coraya's te laten drogen.

Dip de broodstengels in de saus en vervolgens in de stukjes Coraya. Serveer met komkommer, radijs en cherrytomaatjes, die je in de overgebleven saus kunt dippen.

Nutris-score A recept

Gemiddelde voedingswaarden voor 1 portie (358,8g) : Energiewaarde: 397,1 Kcal ; 1660,0 kJ, Vetten: 10,0 g waarvanverzadigde vetzuren: 1,9 g; Koolhydraten: 54,2 g waarvan suikers 10,3 g; Eiwitten: 19,5 g; Voedingsvezels: 5,8 g; Zout: 1,9 g.

Gemiddelde voedingswaarden voor 100 g: Energiewaarde: 110,7 Kcal; 462,7 kJ; Vetten: 2,8 g waarvanverzadigde vetzuren: 0,5 g; Koolhydraten: 15,1 g waarvan suikers: 2,9 g ; Eiwitten: 5,4 g; Voedingsvezels: 1,6 g; Zout: 0,5 g.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

Clubsandwich met Petits Coraya, Maïscreme en paprika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Cake met Batonnets l’Original Coraya en kerstomaatjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Cijfer 2,00/5

Het recept bekijken
Borrel

SAMOSA MET MINISTAAFJES PETITS CORAYA EN SESAM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

GLAASJE MET SALADE, TOMATEN, BATONNETS L’ORIGINAL CORAYA EN CHAVROUX-ROOM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Coraya-chips met guacamole

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Dip van met chorizo gepaneerde Petits Coraya – tomaten-paprikasaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken