Zeekoe

Zeekoe

Zeekoe
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

type type Borrel
time time 90
people people 4
Met arrow
Tranches de la Mer
Vous avez aimé la recette

Zeekoe

Zeekoe
Notez la recette
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 80g tapenade
  • 6 Tranches de la mer
  • 2 handjes rucola

Bereiding

Snijd de randen van het bladerdeeg bij zodat u een vierkant krijgt van ongeveer 30 x 30 cm.

Smeer de tapenade daarop

Voeg daaraan de Tranches de la Mer toe en verdeel de rucola.

Vouw de randen symmetrisch naar binnen totdat ze elkaar in het midden raken. Rol het deeg goed strak op.

Bestrijk hem met een beetje water om de randen te laten plakken.

Doe keukenfolie om de rol en leg hem een uur in de koelkast om op te laten stijven.

Haal de rol uit de koelkast en snijd hem in plakken van 5 cm.

Leg deze op een bakplaat.

Verwarm de oven voor tot 180 °C en bak 10 tot 12 min.

Dien meteen op.

Recepten op basis van Coraya

Borrel

CLUBSANDWICH MET CORAYA RÂPÉ DE LA MER

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)

Cijfer 3,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Rolletjes van Tranches de la Mer met roomkaas en zwarte tapenade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,33 out of 5)

Cijfer 2,33/5

Het recept bekijken
Borrel

Zeekoe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken
Borrel

Glaasjes met Râpé de la Mer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Cijfer 0,00/5

Het recept bekijken