Aperitiefwafels met surimi

Aperitiefwafels met surimi

Aperitiefwafels met surimi
type type Aperitief
time time 40
people people 4
Geproduceerd met arrow
Surimi sticks
Vous avez aimé la recette

Aperitiefwafels met surimi

Aperitiefwafels met surimi
Notez la recette

Ingrediënten

  • 80g L'Original de Coraya surimi
  • 200g lente-uitjes
  • 160g eieren (4 eenheden)
  • 40g batavia salade
  • 30g verse bieslook
  • 5g boter
  • 5g zwarte peper
  • 5g saus voor loempia's

Voorbereiding

Breek 2 eieren in een kom en breng op smaak met peper.

Smelt de boter in een koekenpan op laag vuur. Giet er de geklopte eieren bij. Laat heel zachtjes koken. Zet opzij op een bord. Herhaal dit met de andere twee eieren.

Hak de uien en de bieslook fijn.

Leg de batavia, L'Original surimi sticks, uien en bieslook op de omelet.

Rol de omelet strak op. Snij doormidden en serveer met de loempiasaus.

Recepten op basis van Coraya surimi

Aperitief

Aperitiefwafels met surimi

Zie het recept